За добрата храна
Добрата храна изисква труд.
Хубавата храна е най-вече добрия продукт.
Той трябва да е добър, доколкото е възможно.
Не говорим за съвършената храна, която би расла в съвършената градина в кристален въздух и жива вода.
Не, не залитаме към “био” и “еко”.
Търсим най-доброто възможно, с претенция.
Важно е какво ядем.
Продуктът трябва да е добър.
Въпреки че “кулинарията”/индустрията/ може да маскира всичко, коремчето никой не може да го излъже.
Лошата консистенция има оправяне, липсата на вкус също,
липсата на вид също.
Както докторите изписват шепи лекарства,
така технолозите, влагат в “хранителния” продукт прахчета, химии, набухватели, втвърдители, украсители, и удължители на срока на годност и т.н. и т.н. и т.н. НО КОРЕМЧЕТО НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВА ОТ ТОВА.
Ако очите и счетоводителя в главите ни посрещат храната, по опаковката, “по дрехите” и по цената, то коремчето е това, което я изпраща според истинската и стойност и същност.
Затова, в стремежа си към най-доброто възможно, станахме земеделски производители.
Ако е рекъл Бог, ще станем и фермери.
Уважението към храната е уважение към себе си.
По-важно е какво ядеш, а не какво обличаш или какво караш.
Това е най-личното отношение към себе си.
Хубавата храна е добре приготвената и иска много работа….
Това е.
Ето нашия контент маркетинг:
Благодарим на модата да споделяме приказки,
защото като разказваме нашата приказка, ви казваме, че всеки може.
Да, има трудности, кредити, свръхнатоварване, но растежът не става, докато си в зоната си на комфорт.
Опитайте да сбъднете мечтите си!
Отговорете си на въпроса какво ви прави щастливи и опитайте да го направите.
А после направете първата крачка.
Всички снимки са авторски и са собственост на Мащерка кетъринг ООД