Вашият начин на здравословен живот

мащерка кетъринг 
свежа храна

ПРЕГЛЕДАЙТЕ СЕДМИЧНОТО МЕНЮ

Седмично меню

Високо Мазнинно-Ниско на Бързи Въглехидрати

Храна за вкъщи София

Свински каренца

Шотове капрезе София

Шотове капрезе

Мъфини за вкъщи София

Шоко кексчета

СЕДМИЧНО МЕНЮ

ЗА МАЩЕРКА КЕТЪРИНГ СОФИЯ

От 2016 година до днес...

Ние от Мащерка сме хора, избрали да хранят хората. Имаме опита, квалификацията и желанието да го правим. С натурална, домашно приготвена, здравословна храна. Затова създадохме фирмата си - за да имаме свободата да играем честно и да реализираме идеите си. За нас храненето изисква вкус, качество, визия, количество, удобство . Ето на това държим. Уважаваме храната и хората. И работим, за да се нахраните човешки.

Ние доставяме в Пловдив и в София - Високомазнинна, ниска на бързи въглехидрати храна, включваща ДВЕ БЛЮДА ЗА ОБЯД и ДВЕ БЛЮДА ЗА ВЕЧЕРЯ, опкована надеждно, удобна за консумация, домашно приготвена в професионална и законна кухня-майка, в достатъчно за деня количество и с добър, натурален продукт. - Кетъринг за празници, мероприятия, презентации и събития, включващ сладки и солени ръчно приготвени хапки, миниатюри, печива, бонбони и десерти във висок клас посуда за еднократна употреба, в индивидуални кашони с цел безопасно транспортиране и удобство за Вас.

ЕТО ЗАЩО ИЗБИРАТ НАС...

Индустрията потърси и намери евтина суровина. И я овкуси, парфюмира и облече в скъпа шарена опаковка. И обяви обезмасленото за полезно. Полуфабриеката за полезен. Ароматизираното за полезно. Удобното за полезно. Препоръча фалшивото като здравословно. Изтласка натуралния, бързооборотен и крехък продукт с евтини, дълготрайни и пристрастяващи стоки. Натъпка пакетчетата с бързи въглехидрати, със захар и сол едновременно, след което нашари опаковките. А човекът се довери. После се пристрасти.

И започна да огладнява през два часа и умът му да е все в яденето. ЗАЩОТО ЯДЕНЕТО НЕ ЗАСИЩАШЕ! Храната в пакетче не дава ситост. Тя дава желание за ОЩЕ и ОЩЕ. Пристрастява. Зомбира. И това не е лакомия, а нормална биохимична реакция на тялото спрямо мононатриевия глутамат, захарта и цялата шарена, лъскава, красива и удобна ХИМИЯ в пакетче. И ние сме си изяли вафлите. Сега се храним и готвим за хората ХРАНА. ХРАНА ЗА ЗДРАВЕ от МАЩЕРКА КЕТЪРИНГ.

МИСИЯТА НИ ГО ИЗИСКВА...

Ние готвим за хората! За човека. Готвим за теб. За твоето коремче, което няма очи, портфейл или уши за реклама. То иска храна. Създадено е да преработва храна и да ти дава енергия и сила. Все още има храна. Все още има отрудени, грапави ръце да ровят земята и животни, които са отглеждани добре. Все още имаме избор. И ние търсим и избираме истинското. И за живота си, и за коремчето си, и за мечтите си. А вие избирате ли? Или индустрията ви е избрала, а инерцията ви е отнела даденото априори право на избор?

Уважаваме храната и готвим старомодно. Затова вкусът на нашите ястия е забравения, селски вкус, който много от нас могат да си припомнят.... Не търсим лесното и бързото. Хубавите неща не стават лесно и бързо. Те искат любов, време и мерак. Така правим нещата и вярваме, че си струва.

ГОТВИМ И ЗА БИЗНЕСА

За момента в Пловдив сме най - предпочитаната кухня, която храни доста корпоративни клиенти. Вече сме в в София и сме готови да докажем, че не случайно сме по - добрия избор за корпоративни и фирмени кетъринг услуги.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Клиентите за нас...

Изключително мили, любезни, отзивчиви! Винаги ориентирани към клиента! За храната просто думите са излишни - божествена! Поздравления за готвачите и за всички от екипа! Препоръчвам с две ръце!

Галя Василева

Очарована съм от цялостното обслужване в Мащерка - поръчах кетъринг за 10-тина души в сватбения ми ден, като комуникацията беше светкавична и точна- поръчах ден преди самото събитие и се разбрахме с няколко съобщения само. Менюто е безкрайно разообразно и много креативно, доставката беше бърза и безпроблемна, точно на място въпреки трафика и тясните улички, самата храна беше току-що приготвена, само с качествени продукти и в щедри количества, успях да изхраня повече от 20 човека и честно казано беше единственото което успях да хапна в този ден :) Благодаря.

Гергана Митева
Client

Имате въпроси? 

0897 980 713

или ни пишете

sofia@mashterka.bg