Снимка 3
...за да се нахраните човешки

ЗА НАС

Мащерка кетъринг е реализирана през 2016 год. след натрупан богат опит в България, Испания, Германия, Нидерландия и работа в италиански екипи….

Създадохме собствена компания и имаме свободата да реализираме идеите си.

За нас храненето изисква вкус, качество, визия, количество, удобство.

Ето на това държим.

Уважаваме храната и хората.

И работим, за да се нахраните човешки.

Качествени продукти

Ние използваме само най - свежите продукти.

Безплатна доставка

Безплатна доставка за Пловдив при поръчка над 100 лв.

Уникални рецепти

Мащерка кетъринг разполага със собствени рецепти.

Малко история

Мащерка кетъринг история

29 Jul 2014
29 Jul 2014

Идеята за Мащерка

Идеята за Мащерка се роди на плажа в Обзор на 29.07.2014 година. Имахме личен повод и празнувахме. Беше привечер и всеки от нас разказваше как би презентирал проста пилешка супа. Говорехме, рисувахме с думи съдове, аромати, консистенции, в супата плуваше красиво нарязан свеж магданоз без дръжките, беше млечно жълта, с истински бульон, без “вълшебства”, имаше лимончета и топъл хляб…

После добавяхме интериор и спонтанно потърсихме име. То си дойде само

МАЩЕРКА!

Дойде си със същността на жилавата, устойчива, полезна  и омайваща с аромат българска  билка, която и в чай, и в сладкиш, и в гювеч, все е на място….

И оттогава ходихме, работихме, сменяхме хотели, ресторанти, зиме на едно място, лете на друго, но като пътеводител в главите и сърцата ни беше нашата МАЩЕРКА.

04 Sep 2016
04 Sep 2016

Първия обект на Мащерка

Беше малко, непретенциозно бистро на булевард с домашна, вкусна, прясна храна. Беше успешно. Бързо ни научиха хората и който дойдеше, продължаваше да идва, но ни беше тясно. Кухнята не ни устройваше, масите не достигаха….

Осъзнахме, че си търсим голямото пространство, с което бяхме свикнали в големите обекти, където бяхме работили и така в края на 2016год./ началото на 2017 год. след много мислене и анализи предприехме промяна.

Сменихме бистрото с кухня-майка с дейност кетъринг. Лишихме се от търговска зала, ноооо човек не може да има всичко. Уредихме документацията спрямо изискванията на БАБХ и продължихме да сбъдваме мечтата си.

18 Jul 2017
18 Jul 2017

Стартирахме нашето Онлайн присъствие

През лятото на 2017 година решихме да влезем и във виртуалното пространство. Свързахме се с много фирми и агенции за Уеб дизайн, но накрая попаднахме на правилната и така сайта www.mashterka.bg  стана факт.

Един успешен проект , който ни отвори врати към корпоративните клиенти.

02 Apr 2018
02 Apr 2018

Стартирахме абонаментно хранене

Стартирахме готвенето по абонаментни високо мазнинни и нисковъглехидратни менюта. Готвехме за хора със здравословни проблеми в това число и наднормено тегло. Заедно с това организирахме мероприятия на открито и закрито, фестивали, кетъринга на трудно достъпни места и вълнуващи мероприятия с изключителна сложност и сме благодарни, че успяхме да оставим клиентите си изключително доволни, а гостите им впечатлени!

01 Jan 2019
01 Jan 2019

Корпоративни клиенти

През 2019  година насочихме енергията си към корпоративния клиент. Организирахме много мероприятия.

 Работихме с много и различни фирми, както и с държавни структури в Пловдив, София, Стара Загора, Бургас, Стамболийски, гара Долене ….

Вижте клиентите ни
01 Jan 2020
01 Jan 2020

Нов сайт и нови менюта

Отново в партньорство Студио EXITO.BG обновяваме изцяло сайта. Опитът и натрупаните ни впечатления от работата ни с частни и корпоративни клиенти доведе до обособяване на три различни менюта. Основно кетъринг меню, работна закуска и работен обяд.

Така можем да обхванем различните поводи и формати на хранене, а за клиенти, чието събитие е различно даваме възможност те самите да го направят уникално, като комбинират според собствения си вкус храни от различните раздели на менюто ни.

Това е нашата история

Това е!

Пожелаваме на всички Ви здраве, много вкусни и споделени моменти!

Бъдете честити и се радвайте на живота! Търсете най-доброто за себе си, за близките си, за клиентите си! Ако можем да ви бъдем полезни, ще го направим с удоволствие! ……за да се нахраните човешки и да изненадате приятно гости и клиенти:)

about as 02
0 +

Доволни клиента

0 +

Успешни откривания

0 +

Презентации

0 +

Положителни оценки

Нека клиентите говорят